*31 (0)181-310056

Nationaal Brandweermuseum 60-jaar.

Op Zaterdag 24 Juni is er een groot feestfestijn ter viering van het 60-jarig bestaan. Het programma is in grote lijnen: vanaf 10.00 uur buitenactiviteiten op het voorplein bij het museum met o.a. de jeugdbrandweer met spelletjes, een springkussen en ballonnenartiest (bekend van TV).  Vanaf 13.00 uur treden een dweilorkest en Shantykoor Barend Fox op. Ook zullen er 2 brandweer auto’s van het museum rondritten rijden door de vesting evenals het toeristentreintje. Heen en weer naar het evenement van Brandweer Hellevoetsluis op het land van paling. 

Het museum is op zaterdag 24 Juni gratis toegankelijk voor het publiek.

Om 19.30 uur start het zomeravondconcert. Dit alles is nog onder voorbehoud.

Voor het laatste nieuws rondom de festiviteiten kijk op de website van het museum.