*31 (0)181-310056

Vestingdagen 2.0! op 19,20 en 21 Augustus 2022

Verrassende nieuwe onderdelen met een mega Reuzenrad op het Zuidfront.

Ook op het festivalterrein op het Zuidfront, met ruimte voor minstens 2500 man, zullen een aantal artiesten hun opwachting maken. Vrijdagavond zullen Gerard Joling en Alex optreden. Zaterdagavond John West en Snollebollekes. Beide avonden zullen ook DJ Yorit en de band  ’Mag het wat zachter’ optreden.

Op zaterdag zijn er helikopterrondvluchten. De nostalgische trekkers, de oude vrachtwagens, het modelbouwplein en natuurlijk de kindertrein zijn er weer. De braderie loopt nu helemaal door zodat je echt een rondje kunt maken. Molen de Hoop is open en daar zullen weer oude ambachten te zien zijn en streekproducten verkocht worden. Ook aan de Koningskade zijn er verschillende markten. Nieuw dit jaar is het socialmedia plein waar je met allerlei gadgets de leukste selfies kunt maken.

Marine pakt uit
Hellevoetsluis was ooit een belangrijke marinestad en dit geeft een mooie aanleiding om de marine uit te nodigen. De marine pakt groot uit met acht onderdelen waar je van alles kunt beleven. In de VR-trailer kun je beleven hoe het is om als marinier op missie te zijn. Ook is er onder meer een veldkeuken, hijskraan en een klimtoren. En een megabelevingscontainers. Bij het Droogdok zullen nostalgische legervoertuigen uit de jaren 30 en 50 te zien zijn.

Vuurwerk
Ook worden er een aantal bijzondere historische schepen uitgenodigd. Uiteraard zijn er deze dagen weer leuke activiteiten bij het Droogdok, Ramtoren de Buffel, Bernisse en Lichtschip, Theater Twee Hondjes, Brandweermuseum en zijn de mannen en vrouwen van Equipage de Delft weer van de partij. Uiteraard wordt zaterdagavond het traditionele vuurwerk afgestoken.  ”Het programma is voorlopig onder voorbehoud”.