*31 (0)181-310056

Beleef de Vesting van Hellevoetsluis

Beleef de Vestinghaven Hellevoetsluis

Samen met Verdedigingswerken Hellevoetsluis, stadsgids Michiel de Ruyter, natuurgids Karin Noordhuis, historicus Bob Benschop, Midicamping Van der Burgh en Camping ’t Weergors vertellen en beleven we samen het verhaal en erfgoed van Vestinghaven Hellevoetsluis.

Hiermee verbinden we de regio op het gebied van toerisme en erfgoed en willen we een impuls geven aan de beleving van Hellevoetsluis en de regio. Met elkaar verzorgen we een aantal terugkerende activiteiten in en rondom Vestinghaven Hellevoetsluis. Laat je meenemen op reis tussen verleden, heden en beleving.

  • Rondleiding Verdedigingswerken Hellevoetsluis
  • Stadsgids Michiel de Ruyter
  • Rondleiding negentiende eeuw Hellevoetsluis
  • Natuurwandeling Vestingwallen
  • Toeristentreintje Hellevoetsluis (heen en/of terugreis)

Wil je een arrangement of rondleiding boeken? Alle tickets zijn uitsluitend online te verkrijgen.
Wil je gebruik maken van het Toeristentreintje Hellevoetsluis vanaf een van de deelnemende campings (o.a. Midicamping Van der Burgh en Camping ’t Weergors) naar Droogdok Jan Blanken? Boek ook dan hieronder jouw online ticket en je reis naar de rondleidingen kan beginnen.

Alle rondleidingen starten op zondag 1 mei 2022 om 13:00 uur vanaf Droogdok Jan Blanken (Dokweg 5, 3221 AE Hellevoetsluis) en eindigen bij de tuin van gemeentehuis Hellevoetsluis (Oostzanddijk 26, 3221 AL Hellevoetsluis) rond 14:30 uur.

Voor de meeste rondleidingen en het toeristentreintje kun je tot uiterlijk één uur voor aanvangstijd je online ticket kopen.