*31 (0)181-310056

Marina Cape Helius ontvangt ook megajachten.

Wanneer u met een groter schip Hellevoetsluis wil komen ontdekken dan is dit bij Marina Cape Helius goed mogelijk. De haven heeft 4 plekken van 25 meter lang en ca. 7 meter breed voor vaste ligplaatshouders. Deze 4 plekken hebben elk een dubbele 25Amp. stroomaansluiting. De zijsteigers bestaan uit de standaard loopdekken van 25 meter lang en ca. 2 meter breed. Het passantensteiger (Steiger- E) is ca. 60 meter lang en heeft ook de beschikking over een 400V aansluiting. Diepgang van de Heliushaven is gemiddeld 4 tot 5 meter. U bent uitgenodigd.

Moonen Yachts  Moonen Yachts  

Navis Yachting Hellevoetsluis, Azimut  Lagoon  Moonen Yachts  

Moonen Yachts  Moonen Yachts  Moonen Yachts

Moonen Yachts  Moonen Yachts  Ligplaats Marina Cape Helius 

 Ligplaats Marina Cape Helius  Ligplaats Marina Cape Helius   Ligplaats Marina Cape Helius 

 Ligplaats Marina Cape Helius  Azimut- Navis Yachting   Moonen Yachts

 Princess Yachts