*31 (0)181-310056

Marina Cape Helius – Voorkeurshaven KNMC

Oorkonde KNMC Voorkeurshaven

In de zomer van 2020 is aan onze haven een “oorkonde” uitgereikt. De Koninklijke Nederlandsche Motorboot Club, de KNMC, heeft haar leden de mogelijkheid gegeven deze oorkondes uit te reiken. Een lid van de KNMC kan een jachthaven onderscheiden met het keurmerk “Voorkeurshaven – Preferred Marina 2020-2023”. Met dit keurmerk brengen de KNMC leden een positieve waardering uit voor de jachthaven die zij bezocht hebben.


Onze haven heeft dit keurmerk met heel veel plezier mogen ontvangen. Wij zijn er dan ook trots op. Het keurmerk is te bewonderen aan de voordeur van ons havenkantoor. Dank aan de KNMC voor dit initiatief en dank aan de gasten die onze haven op deze manier weten te waarderen.

Op de website van de KNMC kunt u de andere jachthavens ontdekken welke met het keurmerk zijn onderscheiden.