*31 (0)181-310056

Update COVID-19 maatregelen per 15 Mei 2020

Met ingang van 15 Mei 2020 is het weer mogelijk om als passant Hellevoetsluis/ Marina Cape Helius aan te doen. Wel zijn onze sanitaire voorzieningen nog gesloten. Een telefonische afspraak over uw komst naar de haven is gewenst. De Veiligheidsregio’s in Nederland zullen de gang van zaken rondom “toerisme” nauwgezet volgen en monitoren. Het is dus aan “onszelf” om deze gegeven vrijheden in goede banen te leiden.

Gedragsregels Marina Cape Helius;

  • Bij twijfel over uw gezondheid, BLIJF THUIS
  • Houd ALTIJD 1,5 meter afstand tot elkaar
  • Toilet- en doucheruimtes zijn afgesloten
  • Max. 2-3 personen aan boord
  • Meerdere personen toegestaan mits één familie
  • Géén samenscholing
  • Havenkantoor toegankelijk met max. 1 persoon tegelijk