*31 (0)181-310056

Update Corona-virus 28 Maart 2020

De Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond heeft de nieuwe noodverordening bekendgemaakt. Wij conformeren ons uiteraard aan het gevoerde beleid van de Overheid. Per direct is ons toiletgebouw afgesloten. Ondanks dat de steigers operationeel zijn en wij het havenkantoor bemannen geven wij op dit moment een zeer sterk en negatief reisadvies om als passant de haven binnen te varen. BLIJF THUIS, alles is dicht…..

In de noodverordening is het toegestaan om met alle regels als, 1,5 meter afstand tot elkaar, niet meer dan drie personen en uw gezonde verstand, uw boot als vaste ligplaatshouder naar de haven te varen en/of te bezoeken. Het havenkantoor is geopend en toegankelijk voor max. 1 persoon. Contact het liefst via telefoon of mail.

Blijf gezond en gebruik dit gezonde verstand.