*31 (0)181-310056

NAVIS Yachting bij Marina Cape Helius heeft nieuwe website.

NAVIS Yachting , is exclusief dealer van Azimut Yachts en Sessa Marine, snelle motorjachten.
In het luxe kantoor bij Marina Cape Helius (naast ons havenkantoor) worden de klanten verwelkomt die interesse hebben in de top van de Italiaanse motorjachten. Voor Azimut Yachts geldt dat zij al jarenlang de trendsetter in Italiaanse luxe motorjachten zijn met de meest uitgebreide modellen reeks. Stijl, innovatie en kwaliteit kenmerken alle Azimut jachten. Voor de Sessa Marine jachten zijn passie en design sinds meer dan 50 jaar de belangrijkste elementen bij de ontwikkeling en bouw van een Sessa motorjacht. NAVIS Yachting beschikt over een eigen verkoopsteiger direct bij hen voor de deur. Aan dit steiger zijn de gebruikte schepen te bezichtigen. De ervaring leert dat de makelaars gemiddeld elke dag aanwezig zijn. Voor contactgegevens en de voorraad schepen kunt u website raadplegen.