*31 (0)181-310056

World Predator Classic 2018 in Hellevoetsluis

Van 11 tot en met 16 Juni 2018 stond Hellevoetsluis weer centraal tijdens de World Predator Classic 2018. Dit jaar was het voor de vijfde keer op rij in Hellevoetsluis. Onze haven was dit jaar de thuishaven van de circa 60 deelnemers. De schepen voeren ’s ochtends om 08:00 uur uit om rond 16:00 weer terug te komen. Het Haringvliet is volgens de deelnemers en organisator HET visgebied om te vissen op Snoek, Snoekbaars en Baars. De combinatie van het huren van een vakantiewoning bij Roompot Beach Resort en een ligplaats bij Marina Cape Helius zorgen ervoor dat inmiddels het jaar rond het vissen op “Predators” een grote vlucht heeft genomen. Wanneer u met boot komt vissen zorgen wij er zoveel als mogelijk voor dat de boot voor het huis ligt.