*31 (0)181-310056

Ontdek eiland Tiengemeten vanuit Hellevoetsluis.

Vanaf Woensdag 16 juli vaart het zeilschip LINQUENDA II weer iedere Woensdag, Donderdag en Zondag naar het eiland Tiengemeten. De Linquenda II vervoert in de zomermaanden wandelaars en fietsers van en naar o.a. Tiengemeten.  Op deze tochten wordt niet gezeild en fungeert het zeilschip als motorboot. U geniet van de wind, het water en vaak ook…de zon. En ook voor koffie en thee en zelfgemaakte appeltaart kunt u bij hen terecht. U stapt op bij de Vuurtoren op de haven van Hellevoetsluis.

Tiengemeten
Er zijn van die plekken in eigen land die je gezien moet hebben. Tiengemeten bijvoorbeeld. Een gek stukje Nederland. En tegelijk o zo Hollands. Hier lijkt de tijd te hebben stilgestaan. Proef de sfeer van het Hollandse platteland van toen. Bezichtig de musea, gevestigd in monumentale boerenhoeves. Kijk uit over de rivier en het weidse vlakke land. En strijk daarna lekker neer op een terrasje. Op zondag kunt u vanaf Hellevoetsluis opstappen voor een dagje op dit unieke eiland en zo’n drie uur rondwandelen waarna de LINQUENDA II u weer veilig terugbrengt in Hellevoetsluis. Kijk op de website van de LINQUENDA II voor het vaarschema en tijden.

Op weg naar Tiengemeten vaart de Linquenda II via Middelharnis.