*31 (0)181-310056

Snoek, Snoekbaars of Baars vissen op het Haringvliet.

Snoekbaarsbootverhuur / Happy Boats hebben bij Marina Cape Helius 3 prachtige visboten in de haven liggen. Deze kunt u huren voor een halve of hele dag. Het waterrijke gebied rondom de haven biedt eindeloze mogelijkheden om te vissen. Het Haringvliet is vooral geliefd bij de vissers op roofvissen. De TUNA boats zijn 4,60 meter lang en zijn uitgerust met een 9,9 Pk. Mercury. Een vaarbewijs is niet verplicht. De verhuur, betaling en huurovereenkomst worden direct geregeld via de website van Happy Boats. Klik hier voor de link naar de website van Happy Boats. De borg en de afkoopsom voor de benzine kunnen alleen á contant op het havenkantoor worden betaald. Na terugkomst van de boot ontvangt u de borg voor de boot weer contant terug.