*31 (0)181-310056

Uw gastheer bij Marina Cape Helius

Marina Cape Helius - Kees Broere

WELKOM bij de één-na-mooiste jachthaven van Nederland. Mijn naam is Kees Broere en ik ben 24 uur per dag en 365 dagen per jaar uw gastheer bij Marina Cape Helius. Ik kan u veel over de reacties van onze gasten vertellen maar er is maar één manier om de sfeer op en rond onze haven te proeven en dat is langskomen. De in grote meerderheid gehoorde reactie is toch wel die van het vakantiegevoel dat direct ontstaat wanneer u hier op de boot bent. Het aantal zonuren op de haven is ongeëvenaard en dit maakt het vakantiegevoel bij onze gasten nog groter. Door op de haven te wonen kan ik elke dag toezicht houden of uw vakantiegevoel niet verstoord wordt.

Wanneer u ’s ochtends bij het Hotel, hier op de haven, verse croissantjes en broodjes heeft gekocht is het begin van de dag al geweldig. Veel van onze gasten varen uit voor een rondje zeilen op het Haringvliet om ’s avonds weer terug in de haven te komen. Om daarna heerlijk te gaan genieten bij de vele restaurants die Hellevoetsluis rijk is. Ieder weekend staat er bij de horeca wel iets bijzonders op het menu om over de “live” muziek maar te zwijgen…. In de aparte stukjes hieronder vertel ik u steeds in het kort hoe mooi het hier Hellevoetsluis is en wat u er zoal kunt ondernemen.