*31 (0)181-310056

Wandelen en fietsen in Hellevoetsluis


Wilt u gaan wandelen of fietsen in onze omgeving dan raden wij u goeie wandelschoenen of fiets aan. De mogelijkheden zijn ongekend. Wanneer u de haven verlaat richting het Westen staat u direct in het natuurgebied Quackgors. Na 4 kilometer langs en door de zoetwaterduinen bent u al bij het Noordzeestrand met na weer 3 kilometer Rockanje.  Nog aan de zoetwater kant van de Haringvlietdam vind u een geweldig strand met o.a. het Aquapark Splash en verschillende strandtenten. Op deze plek kunt u ook de N57 onderlangs passeren en loopt u zo het Noordzeestrand op. U ziet Rockanje al liggen met wederom geweldige strandtenten. De zonsondergangen met een wijntje in de hand zijn hier spectaculair. Op verschillende plekken kunt u via de duinen in het achterliggende natuurgebied hele mooie wandelingen maken.

Wilt u met de fiets dan loopt er langs de kustlijn, net achter de duinen een fietspad richting Rockanje en verder. De duinen en bossen bij Oostvoorne zijn een waar natuur eldorado. Wanneer u vanuit de haven richting het Noorden fietst bent u binnen 10 kilometer bij Brielle. De vestingstad die bekend is van de watergeuzen. Ook hier veel leuke winkels en horeca in de historische vestingstad.