*31 (0)181-310056

Eten, drinken en vrolijk zijn in Hellevoetsluis

Dit is een lastig artikel om te schrijven. Niet omdat er niets te doen is in Hellevoetsluis maar omdat er zoveel is. In de vesting van Hellevoetsluis zijn erg veel restaurants waar u heerlijk kunt genieten. Grieks, Italiaans, Tappas, Wijnbar, Bruin Café, Bistro en wat al niet meer. Ieder restaurant weet wat gastheerschap is en weet u op de meest uiteenlopende manieren te verwennen. Zo heeft ook ieder restaurant wel een terras van waaraf u in ieder geval “bootjes” kunt zien. Wat wil een mens nog meer.

Voor de muziekliefhebber willen wij toch wel BarBiertje noemen. Hier wordt bijna ieder weekend wel “LIVE” muziek gemaakt. De keuze van muziek is er één voor alle genres. De 60’s 70’s en 80’s komen zeker aan bod. Het is niet zo dat BarBiertje het alleenrecht heeft op “LIVE” muziek, de overige restaurants en bars doen even hard mee.

Mocht het weer een keer niet meezitten kunt u in de vesting ook gaan bowlen. Of wat denkt u van de bioscoop net buiten de vesting. Deze bioscoop is er één die nostalgie uitstraalt en die ook nog eens de allernieuwste films laat zien. U kunt ook naar het theater Twee Hondjes. Dit is een modern theater met geweldig eetcafé en heeft vaak unieke voorstellingen.

Wanneer u eten en drinken wilt kopen zijn er in Hellevoetsluis de bekende supermarkten in overvloed. Er zijn verschillende winkelcentra met alle bekende winkels zoals u die in heel Nederland tegenkomt. Bij de winkels is het net als in heel Hellevoetsluis nog gratis parkeren.