*31 (0)181-310056

Marina Cape Helius, de jachthaven zelf.

      

In mijn enthousiasme voor onze omgeving zou ik bijna vergeten u te vertellen over de jachthaven. Wij hebben zeer ruime ligplaatsen met elke ligplaats een zijsteiger en zonder achterpalen. Iedere plek heeft een eigen stroomaansluiting en de waterkraan is altijd binnen handbereik. De steigers zijn met een deur afgesloten en u krijgt toegang met een keycard. Het WiFi netwerk voldoet aan de huidige eisen van WiFi. Het havenkantoor staat centraal in de haven samen met de toilet- en doucheruimtes. Alles is schoon, heel en veilig.

Het parkeerterrein is afgesloten en alleen toegankelijk met uw keycard. De reistijd met de auto naar Hellevoetsluis is vanaf de Ring om Rotterdam ca. 20 minuten. Met het openbaar vervoer is Hellevoetsluis te bereiken met diverse busverbindingen. Kijk op 9292.nl voor de beste verbinding vanuit uw vertrekpunt.