*31 (0)181-310056

Marina Cape Helius, de jachthaven zelf.

      

In mijn enthousiasme voor onze omgeving zou ik bijna vergeten u te vertellen over de jachthaven. Wij hebben zeer ruime ligplaatsen met elke ligplaats een zijsteiger en zonder achterpalen. Iedere plek heeft een eigen stroomaansluiting en de waterkraan is altijd binnen handbereik. De steigers zijn met een deur afgesloten en u krijgt toegang met een keycard. Het WiFi netwerk is in februari 2017 opnieuw geïnstalleerd en zal aan de huidige eisen van WiFi voldoen. Het havenkantoor staat centraal in de haven samen met de toilet- en doucheruimtes. Alles is schoon, heel en veilig.

Het parkeerterrein is afgesloten en alleen toegankelijk met uw keycard. De reistijd naar Hellevoetsluis is vanaf de Ring om Rotterdam ca. 20 minuten. Wij raden u aan om binnendoor via Spijkenisse, Heenvliet en Geervliet richting Hellevoetsluis te rijden. MAAR LET OP, de verkeerslichten op deze weg hebben niet alleen een rood licht flitscamera maar ook een 50 kilometer flitscamera.
Ik rij vanuit de haven naar het HISWA kantoor in Amsterdam-Noord in 1 uur en 10 minuten. Diezelfde tijd heb ik ook nodig om in Antwerpen te komen. Sinds de uitbreiding van de Ring Rotterdam-Zuid en de aanleg van de A4 (Beneluxtunnel) zijn de reistijden aanzienlijk verbeterd. De A4 doortrekken richting Antwerpen is in politieke behandeling.